9e competitie wedstrijd

Vrijdag, 28 juli 2017

Een echte hattrick

Zondag 23 juli 2007 was het eindelijk zo ver, we gingen weer vissen in de Vecht in Nederhorst den Berg bij 't Hemeltje.
Wellicht vanwege de locatie, maar 19 vissers stonden te popelen om daar hun hengeltje uit te gooien.
De loting ging gesmeerd en ook de rit naar de visplek ging als de "
gesmeerde bliksem "
Doordat er zoveel vissers waren werd het al moeilijk om voor iedereen een goede plek uit te zetten, ook al omdat er (weer) een boot van de firma Nap lag aangemeerd, waardoor je toch zeker 2 à 3 visplekken minder minder had.
Zo kon collega visser Henk niet met z'n vaste stok vissen, want er was geen mogelijkheid om af te steken. Maar hij wist toch nog ruim 2 kilo op de schaal te brengen.
Het weer was prima en de vangsten waren best goed (bij de meesten) Dat blijkt wel gezien het gemiddelde van ruim 4 kilogram, Jammer, - het water is natuurlijk niet alleen voor de vissers- dat er in de loop van de morgen enorm veel bootjes, schepen en grote jachten langs kwamen varen waardoor je iedere keer als een haas je lijn moest inhalen, anders had je een boot aan de haak. Maar die tellen natuurlijk niet, hihi.
De aanhef verraadde het al, want Peter van DRIE wist voor de derde keer op rij een eentje te vissen. Toch een prestatie van formaat. Het moet gezegd worden dat hij twee keer een kopplek had, maar dat hij goed kan vissen staat als een paal boven water. Je moet het toch maar doen, nietwaar?
Na het eindsignaal werden de winnaars in het zonnetje gezet.
De eerste drie waren:

1ePeter van Drie12.475 gram
2eJohn Vermaak 7.600 gram
3eWillem Oskam 7.350 gram

De 10e wedstrijd is op zaterdag 5 augustus aanstaande in de Amstel bij
Ouderkerk aan de Amstel, locatie Ouderkerkerdijk.